Partybus Vianen

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

In onze partybussen kan jij altijd genieten van jouw favoriete muziek. Dit kan jij afspelen via Spotify, de krachtige geluidinstallatie en de gratis WIFI in onze bussen. Geniet van de lasers en de discoverlichting.

Gekoelde dranken

Er bevindt zich altijd een koelkast in onze bussen. Deze koelkast is gevuld met gekoelde drankjes, die zowel alcoholisch als non-alcoholisch zijn.

Luxe en comfort

Onze partybussen zijn geschikt voor alle groepsgroottes. Jij kan kiezen voor een eigen opstelling of een standaard opstelling in de bus.

Partybus huren in Vianen?

Heb jij binnenkort een festival of een ander feestje op de agenda staan en ben jij nog op zoek naar vervoer? Dan is een partybus misschien wel het vervoer waar jij naar op zoek bent.  In onze luxe partybussen kan jij comfortbal naar jouw bestemming en op tijd. Waar je bij het openbaar vervoer niet altijd zeker van ben. Ga feestend naar jouw eindbestemming en maak het vervoer een onderdeel van jouw fantastische dag.

Partybussen zijn geschikte vervoersmiddelen voor zowel festivals, concerten, bruiloften, vrijgezellenfeesten en andere feestjes. Ga jij ook voor een partybus uit Vianen voor jouw volgende evenement?

Over ons

Partybus Vianen hoort bij partybus Utrecht die deel uitmaakt van Eventliner Tours

Wij beschikken over een ruime vloot van partybussen en touringcars. Ongeacht jouw aanvraag beschikken wij altijd over de middelen om aan jouw aanvraag te voldoen.

Onze eerdere klanten benoemen ons als een enthousiast, goed en betrokken partybus bedrijf. Wij denken graag mee naar de mogelijkheden om jouw dag fantastisch te maken.

Wil jij meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en dan vertellen wij jou meer.

Krachtige geluidsinstallatie

Speel jouw favoriete muziek af door onze krachtige geluidinstallatie. Gebruik hiervoor onze gratis WIFI en Spotify.

Led-verlichting en lasers

Geniet van discoverlichting en lasers tijdens jouw rit in een partybus.

Ruime drank keuze

Er is een groot assortiment aan diverse drankjes in de bus die zowel alcoholisch en non-alcoholische dranken.

Een partybus voor iedereen

Onze partybussen zijn geschikt voor groepsgroottes vanaf 18 tot 4000 personen. Neem plaats in een gezellige rondzit of kies voor een opstelling naar wens.

Neem plaats in de partybus

Muziek is uiteraard een enorm belangrijk onderdeel voor knallend feestje. Met die gedachten in ons achterhoofd hebben wij er voor gekozen om goede geluidinstallaties, gratis WIFI en Spotify in de bussen te installeren. Op deze manier kan jij jouw eigen muziek afspelen en is een knallend feest gegarandeerd. Heb jij geen zin om een eigen afspeellijst te maken? Dat is uiteraard geen probleem, wij hebben genoeg afspeellijsten klaar staan waar jij uit kan kiezen. Ervaar een echte disco in de bus door de discoverlichting, lasershows en de rookmachines. Jouw rit wordt een onvergetelijke ervaring! Zien wij jou binnenkort in één van onze partybussen?

Mogelijkheden partybus Vianen

Wij willen er alles aan doen om jouw rit in onze partybus onvergetelijk te maken. Daarom denken wij graag met jou mee om de reis precies aan te laten sluiten bij jouw wensen. Of je nu naar een festival gaat of naar een concert met een partybus heb jij gegarandeerd de leukste reis. Wil jij ook een partybus huren Vianen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 020-2103322. Op dit telefoonnummer kan jij ons elke werkdag bereiken vanaf 09:00 uur tot 18:00.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Vianen

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Vianen

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren bedrijfsfeest Vianen

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybus huren voor sportteams Vianen

Sportteams

Met je sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren voor bruiloft Vianen

Bruiloften

Het aller  leukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Vianen

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Vianen voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Vianen met rondzit

Onze partybussen zijn door heel Nederland inzetbaar. Groepsgroottes vervoeren wij al vanaf 18 tot 4000 personen. Al jaren vervoeren wij diverse gezelschappen door alle provincies en over de grens. Zo weten wij dan ook precies hoe wij onze aanpak aan moeten sluiten op jouw wensen. Kortom gezegd zekerheid van een goed feestje.

Onze partybussen in Vianen

Zie jij het wel zitten om in een partybus naar je volgende feestje te gaan? Voor het huren van een Partybus Vianen kan jij ons aanvraagformulier invullen. Probeer deze zo volledig mogelijk in te vullen. Op deze manier kunnen wij jou zo snel mogelijk een passend voorstel doen. Ons doel is om binnen 24 uur een passend voorstel op te sturen. Wij sturen jou dan een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Onze partybussen in Vianen:

Ervaringen