Partybus Utrechtse Heuvelrug

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Luister naar de muziek van jouw favoriete artiesten op onze krachtige geluidinstallatie. De muziek kan afgespeeld worden via onze gratis WIFI en Spotify. Samen met jou maken wij er één groot feest van.

Gekoelde dranken

Van het feesten in een partybus krijg jij uiteraard dorst. In onze partybussen zijn altijd genoeg gekoelde drankjes aanwezig. Wij beschikken over een divers aanbod van alcoholische en non-alcoholische drankjes.

Luxe en comfort

De partybussen kunnen gezelschappen vervoeren vanaf 18 tot 4000 personen. In de bus kan jij plaatsnemen aan de tafels of in de luxe rondzit. Indien gewenst kan jij zelfs de opstelling naar eigen indeling aanpassen.

Partybus huren in Utrechtse Heuvelrug?

Maak de reis naar jouw eindbestemming het leukste onderdeel van de dag door met jouw gezelschap je in een partybus te laten vervoeren. Als jij voor een partybus uit de Utrechtse Heuvelrug kiest als vervoersmiddel dan heb jij gegarandeerd een fantastische dag. Wij verzorgen de reis tot in de puntjes voor jou. Het enige wat jij dus hoeft te doen is lekker genieten.

Partybussen zijn geschikte vervoersmiddelen voor onder andere bruiloften, concerten, feesten, vrijgezellenfeesten, festivals, bedrijfsevenementen en nog veel meer. Kies jij ook voor een partybus als vervoersmiddel? Neem dan contact met ons op en dan vertellen wij wat wij voor jou kunnen betekenen.

Over ons

Partybus Utrechtse Heuvelrug hoort bij partybus Utrecht onderdeel van Eventliner Tours.

In de Utrechtse Heuvelrug beschikken wij over een grote vloot aan diverse bussen. Wij hebben verschillende partybussen en touringcars tot onze beschikking. Door dit grote aanbod hebben wij altijd een bus die aansluit bij jouw wensen en gezelschap.

Bij ons kan jij altijd rekenen op enthousiaste chauffeurs en een betrokken service. Wij zorgen er voor dat jij een onvergetelijk ervaring ervaart.

Zien wij jou binnenkort terug in één van onze partybussen?

Krachtige geluidsinstallatie

Onze bussen beschikken over een krachtige geluidinstallatie, die zowel binnen en buiten de bus te horen is. Op deze geluidinstallatie kan jij jouw favoriete muziek afspelen. Hiervoor kan jij gebruik maken van onze gratis WIFI en Spotify.

Led-verlichting en lasers

De feestervaring wordt compleet gemaakt met de ledverlichting, lasershows en rookmachines.

Ruime drank keuze

Geniet van de gekoelde drankjes die wij beschikbaar stellen in de bus. Er zijn zowel alcoholische als non-alcoholische drankjes beschikbaar.

Een partybus voor iedereen

Voor elke groepsgrootte hebben wij een geschikte partybus klaar staan in de Utrechtse Heuvelrug. Onze partybussen zijn namelijk geschikt voor groepsgroottes vanaf 18 tot wel 4000 personen.

Neem plaats in de partybus Utrechtse Heuvelrug

Wij snappen als geen ander dat muziek iets is wat een feestje compleet maakt. Om deze reden hebben wij onze partybussen uit de Utrechtse Heuvelrug ingericht met super sterke geluidinstallaties, Spotify en gratis WIFI. Op deze manier kan jij tijdens het feesten genieten van jouw favorieten artiesten. Daarnaast beschikken de bussen natuurlijk ook nog over rookmachines, ledverlichting en lasershows. Zoals jij het misschien als leest wordt het gegarandeerd één groot feest. Koel af met één van onze heerlijke gekoelde drankjes en feest vervolgens lekker door.

Mogelijkheden partybus Utrechtse Heuvelrug

Ben jij benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn met een partybus? Dan snappen wij helemaal er zijn namelijk eindeloze mogelijkheden voor partybussen. Ga jij naar een festival, concert of een ander evenement? Een partybus is voor alles geschikt. Gegarandeerd een onvergetelijke dag als jij voor een partybus als vervoersmiddel kiest.

De reis wordt volledig aangepast naar jouw wensen en wij bereiden alles tot in de detail voor. Zie jij jezelf al feesten onderweg in één van onze partybussen? Neem dan snel contact op en bel naar 020-2103322 of vul het offerteformulier in.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Utrechtse Heuvelrug

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Utrechtse Heuvelrug

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren bedrijfsfeest Utrechtse Heuvelrug

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybus huren voor sportteams Utrechtse Heuvelrug

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren voor bruiloft Utrechtse Heuvelrug

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Utrechtse Heuvelrug

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Utrechtse Heuvelrug voor iedere gelegenheid

Partybus huren in de Utrechtse Heuvelrug met rondzit

Onze bussen zijn geschikt voor groepen van 18 tot 4000 personen, inzetbaar door heel Nederland. Onze chauffeurs zorgen voor een feestelijke rit naar jouw eindbestemming.

Onze partybussen in de Utrechtse Heuvelrug

Partybus huren Utrechtse Heuvelrug? Vraag dan nu een offerte aan. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en ontvang binnen 24 uur een passend voorstel. Wij gaan altijd respectvol om met de privacy van jouw persoonsgegevens.

Onze partybussen in Utrechtse Heuvelrug:

Ervaringen