Partybus Houten

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Als jij plaats neemt in onze partybussen kan jij luisteren naar jouw favoriete artiesten. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze Spotify, gratis WIFI en de krachtige geluidinstallatie.

Gekoelde dranken

Krijg jij dorst van al het feesten? Bij ons is dat geen probleem. In onze bussen bevinden zich zowel alcoholische als non-alcoholische dranken.

Luxe en comfort

Onze partybussen zijn geschikt voor gezelschappen tot 4000 personen. Daarnaast kan jij ook nog kiezen voor jouw eigen zitopstelling.

Partybus huren in Houten?

Ben jij op zoek naar het ultieme partyvervoer voor een festival of misschien wel een concert? Dan is een partybus uit Houten de oplossing. In onze luxe partybussen ga jij feestend naar jouw eindbestemming. Daarnaast hebben wij zeer punctuele chauffeurs zodat jij altijd veilig en op tijd aankomt bij jouw evenement.

Ons partybussen vervoer is geschikt voor allerlei soorten evenementen. Evenementen waar jij een partybus voor kan gebruiken zijn onder andere concerten, bruiloften, festivals, vrijgezellenfeestjes en andere feesten. Huur jij ook een partybus uit Houten voor jouw volgende feestje?

Over ons

Partybus Houten hoort bij partybus Utrecht en maakt deel uit van Eventliner tours.

Onze uitgebreid vloot van partybussen en touringcars zorgt ervoor dat wij voor elke aanvraag een bijpassende bus hebben. Deze vloot bevindt zich in de stad Houten.

Eerdere klanten noemen ons ook wel een enthousiast en betrokken partybus bedrijf. Onze chauffeurs denken graag met jou mee om jouw dag onvergetelijk te maken.

Wil jij meer informatie ontvangen over het huren van een partybus? Neem dan contact met ons op en dan vertellen wij jou over onze mogelijkheden.

Krachtige geluidsinstallatie

Middels onze krachtige geluidinstallatie kan jij jouw favoriete muziek afspelen. Hiervoor kan jij gebruik maken van onze gratis WIFI en Spotify.

Led-verlichting en lasers

De feestervaring wordt helemaal compleet gemaakt door onze discoverlichting, lasers en rookmachines.

Ruime drank keuze

In elke partybus bevindt zich een koelkast gevuld met een divers assortimeent aan alcoholische als non-alcoholische drankjes.

Een partybus voor iedereen

De partybussen zijn geschikt voor alle gezelschappen en kunnen tot wel 4000 personen accommoderen. Indien gewenst kan jij zelfs de opstelling aanpassen nog eigen voorkeur.

Neem plaats in de partybus

Kies jij ervoor om plaats te nemen in onze partybussen dan kan jij gegarandeerd rekenen op een knallend feestje. Een belangrijk onderdeel voor een goed feest is uiteraard de muziek. In onze bussen wordt daar uiteraard goed rekening mee gehouden. In al onze partybussen bevindt zich een goede geluidinstallatie, gratis WIFI en Spotify. Op deze manier kan jij jouw eigen afspeellijsten in de bus laten afspelen. Geen tijd voor het maken van een eigen afspeellijst? Dat is geen probleem wij hebben genoeg knallende afspeellijsten klaar staan. De feestervaring wordt compleet gemaakt met fantastische lasershows, rookmachines, discoverlichting en gekoelde drankjes. Zien wij jou binnenkort plaatsnemen in één van onze partybussen.

Mogelijkheden partybus Houten

Wil jij een partybus huren in Houten? Dan zullen wij er alles aan doen om deze rit onvergetelijk te maken. Onze chauffeurs denken graag mee in alle mogelijkheden om deze reis zo leuk mogelijk voor jou te maken. Wij leveren jou een echt op maat gemaakte ervaring. Of jij nu het vervoer nodig hebt voor een festival, concert of een bruiloft, bij ons kan jij altijd rekenen op een knallend feest. Kan jij niet wachten tot je plaats kan nemen in één van onze partybussen? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Houten

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Houten

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus bedrijfsfeest Houten

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybus huren voor sportteams in Houten

Sportteams

Met je sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren voor bruiloft Houten

Bruiloften

Het aller  leukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Houten

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Houten voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Houten met rondzit

Bestaat jouw gezelschap uit twintig personen of misschien wel driehonderd? Bij ons is dat allemaal geen probleem. Onze partybussen kunnen namelijk al vanaf 18 tot wel 4000 personen vervoeren. Dit doen wij door het hele land en indien gewenst zelfs over de grens. Onze chauffeurs hebben de ultieme aanpak om er een knallend feest van te maken en het feest start dan ook al gelijk als jullie onderweg zijn.

Onze partybussen in Houten

Partybus huren Houten? Vul dan gelijk ons offerteformulier in. Probeer dit offerteformulier zo precies mogelijk in te vullen. Zo kunnen wij jouw gelijk een passend prijsvoorstel opsturen. Bij ons kan jij al binnen 24 uur een passend prijsvoorstel in de mailbox ontvangen. Dit voorstel is geheel vrijblijvend.

Onze partybussen in Houten:

Ervaringen