Partybus De Bilt

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Feest op jouw favoriete muziek in onze partybussen. Jij kan jouw eigen afspeellijst laten spelen in onze bus door middel van onze gratis Spotify en WIFI.

Gekoelde dranken

Koel na al het feesten af met een heerlijk koud drankje. Wij hebben een divers assortiment van alcoholische en non-alcoholische drankjes.

Luxe en comfort

De partybussen zijn geschikt voor diverse groepsgroottes. Kies voor een opstelling naar wens of ga voor de standaardopstelling met de rondzit.

Partybus huren in de Bilt?

Heb je binnenkort een feestje of een festival op de agenda staan, maar zit je nu al op tegen de rit er heen? Daarvoor kunnen wij een oplossing bieden. Vermijd het openbaar vervoer en ga met jouw gezelschap in een partybus naar het feest. Zo wordt het vervoer ineens een leuk onderdeel van jouw dag. Ga feestend naar de bestemming en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Alles wordt compleet verzorgd en jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Onze partybussen zijn geschikt voor vele gelegenheden en diverse groepsgroottes. Of je nu een partybus nodig hebt voor een bruiloft, concert of een festival? Bij ons kan het allemaal. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Over ons

Partybus de Bilt hoort bij Partybus Utrecht onderdeel van Eventliner Tours.

Wij zijn in bezit in een enorme vloot aan partybussen en zelfs touringcars. Zo kunnen wij jou altijd een passend aanbod doen bij jouw wensen.

Ons doel is om jouw een onvergetelijke ervaring te leveren. Wij doen dit met onze enthousiaste chauffeurs en betrokken service. Met liefde denken wij met jou mee hoe wij jou dag onvergetelijk kunnen maken.

Kan je al niet meer wachten tot je in een partybus zit? Neem dan snel contact met ons op.

Krachtige geluidsinstallatie

Al onze bussen bevatten Spotify, gratis WIFI en een geluidinstallatie. Zo kunnen wij er een echt feestje van maken op jouw zelf uitgekozen muziek.

Discoverlichting en lasershows

Geniet van lasershows, discoverlichting en zelfs rookmachines.

Ruime drank keuze

In elke bus is er een koelkast aanwezig met een aanbod van diverse dranken. Deze dranken zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Een partybus voor iedereen

Ongeacht jouw groepsgrootte kunnen wij jou vervoeren. Kies voor je eigen opstelling of neem plaats in de rondzit.

Neem plaats in de partybus

Het feestje in de partybus de Bilt start natuurlijk pas echt als de juiste muziek speelt. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat elke partybus is voorzien van een krachtige geluidinstallatie, gratis WIFI en Spotify. Speel jouw favoriete muziek af of kies voor één van onze kant-en-klare afspeellijsten. Drink gerust een koud drankje om de dorst te lusten na al het feesten en geniet van de ledverlichting en lasershows. Jij kan altijd rekenen op een meedenkende chauffeur die alles er aandoet om jouw dag onvergetelijk te maken.

Mogelijkheden partybus De Bilt

Onze partybussen uit de Bilt zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een festival, concert, feestje, bruiloft of een ander evenement. De reis wordt tot in de puntjes door ons voorbereid en wij passen het volledig aan naar jouw wensen. Wil jij weten hoe wij jouw wensen naar werkelijkheid kunnen brengen? Neem dan contact met ons op middels het telefoonnummer 020-2103322. Op dit nummer zijn wij elke werkdag te bereiken vanaf 09:00 tot 18:00.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren De Bilt

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren De Bilt

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus bedrijfsfeest De Bilt

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybussen voor sportteams De Bilt

Sportteams

Met je sportteam feestend in de partybus.

Partybus Bruiloft De Bilt

Bruiloften

Het aller  leukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus carnaval De Bilt

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in de Bilt voor iedere gelegenheid

Partybus huren in de Bilt met rondzit

De standplaats voor onze partybussen bevindt zich in de Bilt. Wij kunnen jou en jouw gezelschap door het hele land vervoeren. Indien gewenst kan dit zelfs over de grens. Door onze grote vloot aan bussen zijn wij gereed om groepsgroottes vanaf 18 tot zelfs 4000 personen te vervoeren.

Onze partybussen in de Bilt

Wil jij ook een partybus huren in de Bilt? Vul dan ons aanvraagformulier in. Probeer dit zo volledig mogelijk te doen, zodat wij een zo passend mogelijk voorstel kunnen doen. Ons doel is om al binnen 24 uur een voorstel terug in jouw mailbox te hebben. Wij behandelen jouw persoonsgegevens met veel zorg en respecteren jouw privacy bij het opstellen van een voorstel.

Onze partybussen in de Bilt:

Ervaringen