Partybus Bunnik

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Onze partybussen zijn de perfecte plek om te feesten op de muziek van jouw keuze, met een krachtige geluidsinstallatie, gratis WIFI en Spotify.

Gekoelde dranken

Geniet van een breed assortiment aan gekoelde drankjes, beschikbaar in zowel alcoholische als non-alcoholische varianten.

Luxe en comfort

Onze partybussen zijn ontworpen voor gezelschappen van 18 tot 4000 personen, met de mogelijkheid voor een eigen gepersonaliseerde zitopstelling.

Partybus huren in Bunnik?

Ben jij op zoek naar het ideale feestvervoer voor een festival? Overweeg dan een partybus vanuit Bunnik! Reizen in een partybus maakt de reis een integraal onderdeel van een onvergetelijke ervaring. Wij nemen de volledige organisatie voor onze rekening, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en volop kunt genieten van deze geweldige dag.

Partybussen uit Bunnik zijn perfect voor diverse evenementen, zoals festivals, bruiloften, concerten, en andere feestelijke gelegenheden. Zie jij jezelf wel zitten in een partybus? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Over ons

Partybus Bunnik hoort bij partybus Utrecht en maakt deel uit van Eventliner Tours.

Eventliner Tours beschikt naast feestelijke partybussen ook over een ruime vloot aan verschillende touringcars. Door ons grote aanbod hebben wij altijd een bus die perfect aansluit bij jouw wensen en gezelschap.

Wij staan bekend om ons enthousiasme, goede service en betrokkenheid. Wij zijn een partybussen verhuurbedrijf uit Bunnik dat graag met jouw meedenkt en maximaal comfort biedt.

Neem gerust eens contact met ons op. Wij zien je graag terug in een van onze partybussen!

Krachtige geluidsinstallatie

Elke bus is uitgerust met een hoogwaardige geluidsinstallatie, gratis WIFI en Spotify voor de ultieme feestsfeer.

Led-verlichting en lasers

Ervaar fantastische lasershows, discoverlichting en rookmachines in onze partybussen.

Ruime drank keuze

Kies uit een uitgebreid aanbod van gekoelde dranken, zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Een partybus voor iedereen

Wij bieden partybussen aan die geschikt zijn voor elke groepsgrootte, van 18 tot 4000 personen. Indien gewenst kan jij de opstelling naar eigen keuze aanpassen.

Neem plaats in de partybus

Wat een feest echt compleet maakt is uiteraard de muziek. Wij begrijpen dit als geen ander. Daarom zijn onze partybussen voorzien van topkwaliteit geluidsinstallaties, gratis WIFI en Spotify toegang. Heb jij geen tijd of zin om een eigen afspeellijst samen te stellen? Geen probleem, wij hebben een brede selectie aan afspeellijsten klaarstaan waaruit jij kunt kiezen. In onze partybussen kun jij genieten van sfeervolle ledverlichting, rookmachines, lasershows en verfrissende gekoelde drankjes. Wij hopen jou snel te zien in een van onze partybussen!

Mogelijkheden partybus Bunnik

Plan jij een evenement bezoek en zoek je naar vervoer? Onze partybussen bieden een feestelijke rit, volledig aangepast aan jouw wensen. Neem contact met ons op voor een partybus huren Bunnik. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 op het telefoonnummer: 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Bunnik

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybus huren Bunnik

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren bedrijfsfeest Bunnik

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybussen huren voor sportteams Bunnik

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren voor bruiloft in Bunnik

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren carnaval Bunnik

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Bunnik voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Bunnik met rondzit

Onze partybussen zijn beschikbaar voor elk evenement en inzetbaar tot over de grenzen. Met een capaciteit voor groepen van 18 tot 4000 personen, garanderen wij een feestelijke ervaring. Wij hebben al veel ervaring met het vervoeren van verschillende gezelschappen en passen onze aanpak naadloos aan op jouw wensen.

Onze partybussen in Bunnik

Geïnteresseerd in het huren van een partybus in Bunnik? Vul ons aanvraagformulier volledig in voor een passend voorstel, binnen 24 uur. Jouw privacy en gegevens worden met respect behandeld.

Onze partybussen in Bunnik:

Ervaringen