Partybus Amersfoort

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Feest op jouw favoriete muziek in onze partybussen. Elke partybus bevat een enorm krachtige geluidinstallatie, lasershows, rookmachines en ledverlichting. De muziek kan jij laten afspelen via de gratis WIFI en Spotify.

Gekoelde dranken

In onze partybussen zijn er diverse gekoelde dranken aanwezig. Deze drankjes zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Luxe en comfort

Onze partybussen zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 18 tot 4000 personen. In een partybus kan jij plaatsnemen aan tafels of een rondzit.

Partybus huren in Amersfoort?

Heb jij binnenkort een festival, concert of ander evenement op de agenda staan? Dan is een partybus misschien wel het geschikte vervoersmiddel voor jou! Door naar een evenement met een partybus te gaan voorkom jij vertragingen met het openbaar vervoer en discussies over wie de BOB gaat zijn. Jij gaat feestend onderweg naar jouw eindbestemming en jij kan ultiem genieten. Er is niks meer waar jij je druk over hoeft te maken, want de rit wordt helemaal voor jouw geregeld.

Partybus huren Amersfoort kan geschikt zijn voor eindbestemmingen als festivals, bruiloften, feestjes, concerten en zelfs vrijgezellenfeestjes. Wil jij meer weten over het huren van een partybus? Neem dan gerust een keer contact met ons op. Wij vertellen jou graag meer over het huren van een partybus.

Over ons

Partybus Amersfoort hoort bij partybus Utrecht van Eventliner Tours.

Naast een enorme vloot aan partybussen beschikken wij ook nog over diverse touringcars. Door dit grote aanbod zijn wij in staat om altijd een geschikte bus aan te bieden die past bij jouw wensen en gezelschap.

Wij denken altijd graag mee met jouw wensen. Ons doel is om een enthousiaste en betrokken service te leveren.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zullen jou dan meer vertellen over onze eindeloze mogelijkheden.

Krachtige geluidsinstallatie

Onze partybussen beschikken over een krachtige geluidinstallatie, waarmee jij jouw favoriete muziek kan afspelen. Jouw muziek kan jij afspelen met onze gratis WIFI en Spotify.

Led-verlichting en lasers

Tijdens de rit kan jij genieten van geweldige lasershows en discoverlichting. Daarnaast zijn er ook nog rookmachines in de partybussen aanwezig.

Ruime drank keuze

Van al dat feesten krijg jij natuurlijk dorst. Gelukkig is er een koelkast in onze bus aanwezig vol met gekoelde alcoholische en non-alcoholische dranken.

Een partybus voor iedereen

Onze partybussen in Amersfoort zijn geschikt voor groepsgroottes vanaf 18 tot zelfs 4000 personen. Voor elke groepsgrootte hebben wij dus de geschikte partybus klaar staan.

Neem plaats in de partybus

Wat een feest natuurlijk echt maakt is dat jij jouw eigen muziek kan afspelen. Wij snappen dat als geen ander. Daarom hebben wij onze partybussen uitgerust met fantastische geluidinstallaties, gratis WIFI en Spotify. Geen zin om jouw eigen afspeellijst te maken? Dan hebben wij genoeg afspeellijsten gereed staan waar jij uit kan kiezen. Geniet in de partybus van ledverlichting, rookmachines, lasershows en heerlijk gekoelde drankjes. Zien wij jou binnenkort terug in één van onze partybussen?

Mogelijkheden partybus Utrecht

Als jij kiest voor een rit in een partybus kies jij voor een onvergetelijke ervaring onderweg. Wij maken van jouw vervoer een feestelijke ervaring. Partybussen zijn geschikt voor diverse feestjes, festivals en concerten. Elke rit bereiden wij gedetailleerd worden en sluiten wij volledig aan bij jouw wensen. Ben jij ook geïnteresseerd in het huren van een partybus in Amersfoort? Neem dan contact met ons op. Wij zijn elke werkdag te bereiken van 09:00 tot 18:00 op het telefoonnummer: 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Amersfoort

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Amersfoort

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren bedrijfsfeest Amersfoort

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybus huren voor sportteams Amersfoort

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren voor bruiloft Amersfoort

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Amersfoort

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Amersfoort voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Amersfoort met rondzit

Bevind jij je in een gezelschap van 20 personen of misschien wel van 800 en ben je op zoek naar een partybus? Dan ben jij hier op het juiste adres belandt. Wij kunnen met onze partybussen namelijk groepsgroottes vanaf 18 tot wel 4000 personen vervoeren. Dit doen wij al jarenlang en wij hebben dan ook een perfecte aanpak ontwikkeld wat jouw rit een groot feest zal maken.

Onze partybussen in Amersfoort

Wil jij graag een partybus huren in Amersfoort? Vul dan gelijk ons aanvraagformulier in. Probeer dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat wij jou gelijk een bijpassend voorstel kunnen doen. Onze doel is om altijd binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave naar jou verstuurd te hebben. Bij het opstellen van de prijsopgave gaan wij uiteraard respectvol om met jouw privacy en persoonsgegevens.

Onze partybussen in Amersfoort:

Ervaringen