Partybus Nieuwegein

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Elke partybus waar wij over beschikken heeft discoverlichting, lasers, rookmachines en een krachtige geluidinstallatie geïnstalleerd. Daarnaast kan jij er ook nog voor kiezen om naar jouw eigen muziek te luisteren in plaats van een standaard afspeellijst.

Gekoelde dranken

Van het feesten in een partybus krijg je natuurlijk dorst. Gelukkig is er in onze partybus een koelkast aanwezig met zowel alcoholische als non-alcoholische dranken.

Luxe en comfort

Onze partybussen zijn geschikt voor groepsgroottes vanaf 18 tot 4000 personen. In een partybus kan jij plaatsnemen aan tafels of een rondzit.

Partybus huren in Nieuwegein?

Op zoek naar het beste vervoer naar jouw festival? Dan is een partybus misschien wel iets voor jou! Met een partybus als vervoersmiddel maak jij het vervoer onderdeel van een onvergetelijke dag. Wij verzorgen de gehele dag voor jou. Jij hoeft je nergens meer druk om te maken en kan heerlijk gaan genieten van deze fantastische dag.

Partybussen uit Nieuwegein zijn een geschikt vervoersmiddel voor onder andere festivals, bruiloften, concerten en andere feesten. Zie jij jezelf al zitten in een partybus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over ons

Partybus Nieuwegein hoort bij partybus Utrecht van Eventliner Tours.

Naast een enorme vloot aan partybussen beschikken wij ook nog over diverse touringcars. Door dit grote aanbod zijn wij in staat om altijd een geschikte bus aan te bieden die past bij jouw wensen en gezelschap.

Wij denken altijd graag mee met jouw wensen. Ons doel is om een enthousiaste en betrokken service te leveren.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zullen jou dan meer vertellen over onze eindeloze mogelijkheden.

Krachtige geluidsinstallatie

Onze partybussen beschikken over een krachtige geluidinstallatie, waarmee jij jouw favoriete muziek kan afspelen.

Led-verlichting en lasers

Tijdens de rit kan jij genieten van geweldige lasershows en discoverlichting. Daarnaast zijn er ook nog rookmachines in de bus aanwezig.

Ruime drank keuze

Dorst gekregen van al dat feesten? Neem een heerlijk koud drankje uit onze koelkast. Deze koelkast zit vol met alcoholische en non-alcoholische dranken.

Een partybus voor iedereen

Wij kunnen elke groepsgrootte uit Nieuwegein vervoeren. Onze partybus is namelijk geschikt voor 18 tot 4000 personen.

Neem plaats in de partybus

Wat een feest natuurlijk echt maakt is dat jij jouw eigen muziek kan afspelen. Wij snappen dat als geen ander. Daarom hebben wij onze partybussen uitgerust met fantastische geluidinstallaties, gratis WIFI en Spotify. Geen zin om jouw eigen afspeellijst te maken? Dan hebben wij genoeg afspeellijsten gereed staan waar jij uit kan kiezen. Geniet in de partybus van ledverlichting, rookmachines, lasershows en heerlijk gekoelde drankjes. Zien wij jou binnenkort terug in één van onze partybussen?

Mogelijkheden partybus Nieuwegein

Wij denken altijd graag met jou mee in alle mogelijkheden. Zo kan jij de meest onvergetelijke dag beleven met jouw gezelschap. Ga feestend naar een festival, concert of andere eindbestemming. Bij ons kan je altijd ervan uitgaan dat jij de leukste rit ervaart. Het wordt volledig tot in de puntjes voorbereid en alles sluit aan bij jouw wensen. Wil jij ook een partybus huren in Nieuwegein? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 020-2103322. Wij zijn iedere werkdag te bereiken van 09:00 tot 18:00 uur.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Nieuwegein

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Nieuwegein

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren bedrijfsfeest Nieuwegein

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybus huren voor sportteams Nieuwegein

Sportteams

Met je sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren voor bruiloft Nieuwegein

Bruiloften

Het aller  leukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor carnaval Nieuwegein

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Nieuwegein voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Nieuwegein met rondzit

Wij beschikken over een partybussen vloot met diverse afmetingen. Hierdoor kunnen wij groepsgroottes van 18 tot 4000 personen vervoeren. Wij hebben eens standplaats in Nieuwegein en zijn door het hele land inzetbaar. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de perfecte aanpak ontwikkeld die ervoor zorgt dat jij een onvergetelijke dag gaat beleven. Indien gewenst zijn onze diensten ook over de grenzen inzetbaar.

Onze partybussen in Nieuwegein

Wil jij een partybus huren Nieuwegein? Probeer dan ons aanvraagformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Op deze manier kunnen wij jou gelijk een passend voorstel doen. Wij behandelen jouw persoonsgegevens altijd met respect en wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur een voorstel naar jou opgestuurd te hebben. De prijsopgave is geheel vrijblijvend.

Onze partybussen in Nieuwegein:

Ervaringen